Дизайнерська квартира

ID: 1217
вулиця Вячеслава Чорновола, , Рівне
Район: Щасливе
ціна
72000 $
Ціна за м2 1600 $
Загальна 45 м2
Кухня 12 м2
Кімнат 1
Поверх 5
Поверховість 8
Тип Квартири
Опис

Дизайнерська квартира в стилі стриманого скандинавського мінімалізму.
Монохромні відтінки, натуральне дерево, чіткі лінії та пропорції - візуальна складова даного стилю. Організація простору - ще більш важлива перевага цього інтер'єру. Згідно авторського проекту було переплановано стандартну "однушку" в функціональний простір для життя. З'явилась окрема спальна зона, вітальня, компактна кухня з островом та столова зона біля панорамних вікон.
В прихожій зоні передбачено дзеркало Ikea, нішу з лавочкою та полицею. Тут можна роззутись та повісити верхній одяг. Вздовж коридору, який веде в студію, можна потрапити в санвузол та гардеробну-кладовку. В ній можна зберігати сезонний одяг, інвентар для прибирання, дрібний транспорт чи дитячу коляску.
В санвузол ми потрапляємо через двері прихованого монтажу бренду Danapris. Двері були пофарбовані в колір стін.
Габарити санвузла не змінювались. Тут влаштовано якісну кварилову ванну бренду 1700*700mm, умивальник, чорні змішувачі та унітаз, влаштовано шафу для зберігання білизни, миючих засобів та ін., передбачено місце для пральної та сушильної машин. Влаштовано електричну "теплу підлогу".
Першопочатково кухня в квартирі мала більшу площу і була окремою, але не була функціональною. В процесі створення даного інтер'єру, було демонтовано перегородки, в результаті чого ми отримали простору кухню-студію. Це простір, функціонально поділений на три зони: зону приготування їжі, столову зону та вітальню. В зоні приготування їжі маємо стандартний набір приладів: холодильник, варильну поверхню та духову шафу. У верхніх шкафчиках вмонтовано потужну витяжку. Влаштовано раковину Ikea зі змішувачем з можливістю підключення фільтрованої води. Острів слугує додатковим місцем для приготування, тут можна розмістити дрібну кухонну техніку (кавоварку, чайник). Також це прекрасне місце для швидких сніданків. Для романтичних вечерь, або посиденьок з друзями передбачено столову зону. В центрі - чорний круглий стіл з дубового шпону та м'які крісла. Панорамні вікна з чудовим видом за вікном та тепла підлога під ногами створять затишну атмосферу. У вітальній зоні передбачино телевізор з діагоналлю 43 дюйми, стильний диван, з можливісю розкладання його модулів, а також торшер. Телевізор вмонтовано в нішу в перегородці, тож його прекрасно видно, як з дивану, так і зі столу.
В спальню ми потрапляємо з вітальні. Візуально ізолювати цей простір можна за допомогою ширми, або ж залишити відкритою для кращої інсоляції. В спальні розміщено ліжко з матрацом 1600*2000 mm з підйомним механізмом. Також влаштовано містку шафу завдовжки 3 м. В залежності від потреб, в спальній можна додатково розмістити робочий стіл для ноутбука, або ж дитячу колиску.

Дизайн інтер'єру - VITALIY MISHCHUK architecture & design

Матеріали: керамограніт - Baldocer; паркетна дошка -Levens; фарба - Caparol.
Сантехніка: ванна - Villeroy&Boch; унітаз та змішувачі в санвузлі - Devit; змішувач в кухні та рушникосушка - Qtap; інсталяція для унітазу - Geberit.
Освітлення: точкові світильники Feron, бра у санвузлі та пристелевий світильник у вітальній - Ikea; підвісна лампа над столом - Nordlux; підвісний світильник над островом та трекінг в коридорі - Maytoni.
Меблі: кухня, шафи в спальні та санвузлі - FAM; тумба під умивальником, барні стільці - Ikea; м'які меблі - Konstanta; стіл та стільці - Jysk.
Побутова техніка: холодильник, духова шафа, варильна поверхня - Gorenje; витяжка - Zirtal; телевізор - Philips.

Додатково
Автономне опалення